Beremo Čehova – govorimo rusko

Beremo Čehova – govorimo rusko: učni priročnik za branje, namenjen vsem, ki radi prebirate Čehova in učencem ruščine.

Namen priročnika je, da se učenci seznanijo z deli Antona Pavloviča Čehova ter prek snovi v kratkih zgodbah in povestih, kot so »Šala«, »Dama s psičkom«, »Pozno cvetoče cvetice«, »Žalost«, »Drama na lovu«, aktivirajo predvsem bralno, do neke mere pa tudi govorno in pisno sposobnost.

Leposlovna besedila so izbrana na podlagi najpomembnejših etičnih in družbenih vprašanj, ki odmevajo v sodobni resničnosti. Vse zgodbe spremljajo jezikovna in kulturološka pojasnila. Za lažje delo so ruska besedila razdeljena na krajše odlomke s smiselno sklenjeno vsebino, naloge po branju pa omogočajo podrobno obravnavo vsebine vsakega izmed odlomkov.

Priročnik je namenjen vsem vam, ki se učite ruščine ter vas zanimata ruska književnost in kultura. Vsebina priročnika ustreza 2. certifikatni ravni (B2) ruščine za tujce. Lahko se uporablja tako pri delu s predavateljem kot pri samostojnem delu doma.
 

Prelistaj me!
    • 14,00 €
    •  

    Količina:

Na vrh << Nazaj
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.