Prvi koraki v branju ruščine. Knjiga za bralce- začetnike+CD

Prvi koraki v branju ruščine je knjiga, ki je namenjena vsem, ki ste pred kratkim začeli učiti ruski jezik ter delate prve samostojne korake v branju ruskih besedil. Preprosto in zanimivo branje za začetnike!

Kratka in preprosta zabavna ruska besedila, ki so napisana v živem pogovornem jeziku, obsegajo zanimive teme, ki so blizu vsem in zanimive za vse. Besedila spremljajo naloge, ki so usmerjene na utrjevanje slovničnih oblik in razvoj govornih navad.

Priložen CD s teksti. 

 Пособие по чтению адресовано иностранным учащимся, которые только приступают к изучению русского языка. Короткие и простые занимательные тексты, написанные живым разговорным языком, затрагивают темы, близкие и интересные всем. Тексты сопровождаются заданиями, направленными на закрепление грамматических форм и развитие речевых навыков.

Število strani: 112

 

 

    • 20,00 €
    •  

    Količina:

Na vrh << Nazaj
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.